Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram
Choose your language
  • English
Tel: +381 (0) 11 219 76 22
+381 (0) 63 106 55 44

Dr Dejan Novaković

Dr Dejan Novaković (1970) plastični hirurg, sa dr Miholčićem je pre 12 godina osnovao Specijalističku ordinaciju za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju DE. Član je Srpskog lekarskog društva, SRBPRAS, BAPRAS i IPRAS.

Stručno se usavršavao na klinici “Al – Seef”, Kuwait, više puta bio angažovan kao gostujući doktor na “Paces Plastic Surgery klinici”, Atlanta (SAD), završio obuku za smartlipo lasersku lipolizu u Hirurškom Sanatorijumu “Rožna Dolina” u Ljubljani, Slovenija.

Specijalizacija iz plastične i rekonstruktivne hirurgije u KBC “ Bežanijska Kosa”, Beograd, Srbija, a stručno usavršavanje u “Hospital De Coracao”, Sao Paulo, Brazil, kao i na klinici “ Nofretete“,Bonn (Nemačka), u Kliničkom Centru u Gentu, Belgija, na Medicinskom fakultetu Srbinje, Univerzitet S. Sarajevo, Republika Srpska, na Klinici za dečiju hirurgiju u “Tiršovoj”.

Učesnik je brojnih seminara, kongresa, kurseva i obuka iz oblasti estetske i rekonstruktivne hirurgije, autor naučnih radova i prezentacija.Sa kolegom dr Miholčićem objavio je rad:OUR EXPERIENCE WITH LIPOSUCTION ASSISTED BY LASER ( LASER LIPOLYSIS WITH ASPIRATION) koji je bio predstavljen na 11. kngresu Serbian Society for Plastic, Reconstructive & Aesthetic surgery
Belgrade, May 15 – 18th, 2012.

Govori engleski, ruski i italijanski jezik.

Pozovi Kliniku